Günaydın admin

3 cevap · 47 görüntülenme

Hem pc de hem iosta açık kalmıyor mu oyun çünkü şuan evde pcde açık işyerinde iostan girip oynamak istiyorum ama sürekli bağlantı koptu uyarısı geliyor ekrana
▲ 1
Maalesef, ikisinde aynı anda giriş olmuyor. Hesabınızı birazdan bağlantısını keseceğim, tekrardan deneyiniz.
Âyinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
▲ 1
Oyunun mobil versiyonunda Üs ekranında Dükkana tıkladıktan sonra Dükkan içi Dizilimler kısmına tıklanmıyor. Tıkladığımda ise önce oyun donuyor bir süre sonra oyundan atıyor. Droit dizilimleri satın alamıyorum. Bu sorun nasıl çözülecek. Tüm güncellemeleri yaptım. Sonuç hala aynı .
@KOSOVALI bildirimin için teşekkürler. Bazı telefonlarda dükkânı açınca oyunun donup kapanmasına yol açan bir sorunu 0.8.61 sürümünde düzelttik, senin yaşadığın da bu olabilir. Android'de 0.8.61 Google Play'e düştü: Play Store'da ArkneyOrbit sayfasından Güncelle demen yeterli. Oyunun sürümünü Ayarlar'da görebilirsin.

0.8.61'de de Dizilimler sekmesine dokununca donma sürerse şunları buraya yazar mısın: telefonun markası ve modeli, Android ya da iOS sürümü ve oyunun sürüm numarası. Sebebini hızlıca bulalım.

Giriş yaparak cevap yazabilirsin.

Topluluğa katıl

Duyurular, etkinlikler ve klan kodları önce burada. Sen de aramıza katıl!